Дієвість Слова Божого

«Бо слово Боже живе і дійове, та гостріше від усякого меча двосічного: воно проникає до розділення душі й духу, суглобів і мізків, і судить помисли й наміри сердечні» (Євр. 4:12), – цей біблійний вірш часто люблять цитувати в якості прикладу дієвості Божого Слова. З цим не те, що важко сперечатися, але й взагалі не варто сперечатися. І як приклад дієвості Божого Слова – наступна історія.

«Виховати дитину нелегка праця, але виростити дитину самостійно може стати випробуванням усього життя. Так що страх юних дівчат, які дізналися про свою вагітність, цілком виправданий. Але ця жінка довела, що як би важко не було, щастя материнства вартує того!

“Люди пам’ятають дати днів народжень, річниці і тому подібне. Для мене ж пам’ятним став той день”, – каже дівчина. “Я пам’ятаю все до найдрібніших деталей”.

Два роки тому вона сиділа в черзі на аборт, і думала про те, що перервати вагітність – єдиний вихід із ситуації. Але доля приготувала для неї інший план.

Вона сиділа одна в клініці і плакала. Пізніше того дня вона написала ці рядки: “Сьогодні я була в клініці. Я все вирішила для себе: мій хлопець зраджував мені, і народити дитину було для мене ганьбою. Я повторювала собі, що я одна і що в мене немає іншого виходу. Сидячи там, я навряд чи могла розрізняти щось або когось крізь пелену сліз. Я чула як люди навколо мене жартували, сміялися та їли. Я ж почувала себе абсолютно самотньою і кинутою. У голові крутилася лише одна думка: ” Я ж приймала протизаплідні – цього не може бути”.

Вона була упевнена, що зараз у неї немає іншого виходу. Підійшла її черга, і медсестра назвала її прізвище. Зараз все мало статися. Дівчина дістала гаманець у пошуках посвідчення особи і звідти випала маленька картка, яку кілька днів тому на її робочому столі залишила подружня пара. На обороті були рядки з Біблії.

Коли вона прочитала, що було написано на обороті, вона зрозуміла, що Бог говорить з нею.

“Будь твердим і мужнім, не страшися і не жахайся; бо з тобою Господь Бог твій скрізь, куди підеш”, – свідчили рядки. Розридавшись, дівчина вийшла з клініки і відчула, як важкий тягар звалився з її плечей.

Її малятко народилося справжньою красунею. З вагою 3500.

Тепер ця жінка почуває себе найщасливішою мамою на світі.

Редакція сайту


Ваш коментар: